Monthly Archives

mars 2022

zarekdesign.se-xn-hittasmsln-95a.se-16-03-2022_16475996925072

Bra råd för dig som funderar på att ansöka om ett sms lån snabbt

Är det så att du funderar på att ansöka om ett snabbt sms lån? När det handlar om sms lån snabbt, så finns det dock en del saker du bör ha i åtanke. Vi vill med denna text ge dig ett par goda råd på vägen.

Det som de flesta långivare menar med att säga att de har sms lån snabbt, eller snabblån, det är att det för din del går snabbt att ansöka och snabbt att få pengarna på ditt konto. Förvisso kan det ha sina fördelar att snabbt kunna få åtkomst till pengar. Men det gäller att tänka till före! Ett lån är ändå alltid ett lån och lån ska alltid betalas tillbaka. Olika lån kan även ha olika totalkostnader. Det har att göra med räntan. Det som sms lån ofta är förknippat med, det är höga räntor och korta löptider. Det kan i slutändan bli ett väldigt dyrt lån för din del.

Behöver du verkligen låna?

Ett av våra råd är att du först ställer dig frågan om du ens behöver låna. Vad är det du har tänkt använda ditt lån till? En del lån är smarta att ta, andra kanske är bra att ibland låta bli. Om det är ett lån du tar impulsivt för att köpa en resa, eller en pryl, så blir det i slutändan en ganska så dyr resa eller dyr pryl. Just sådana saker kan det istället vara bättre att spara ihop pengar till.

Om det är så att du får en oväntad utgift, som måste betalas omgående, men det är ett tag kvar till lön, då kan ett sms lån snabbt vara en nödlösning. Det förutsatt att du har pengar att betala tillbaka det med sedan.

Finns det andra lån som kan passa bättre?

Ett annat gott råd vi vill ge dig, det är att se över vad för olika lån det finns. Kanske det är så att det kan vara bättre för din del att ta ett privatlån till exempel? Ett bra lån för dig som redan tagit en massa snabba lån, det är ett så kallat samlingslån. Både privatlån och samlingslån har ofta en bra mycket lägre ränta än sms lån samt att de ofta har en längre löptid.

Bra råd om du ska ta ett snabbt sms lån

Om det ändå är så att du bestämt dig för att ta ett snabbt sms lån, då är vårt råd det att ta inte första bästa! Det du bör göra, det är att kolla upp olika aktörer, med sms lån och se vad de har för villkor, vad de tar ut i ränta samt hur snabbt det måste betalas tillbaka. En del aktörer har lite högre summa, med längre löptid, medan andra lånar ut pengar som måste betalas tillbaka inom 30–90 dagar. Så det är viktigt att jämföra. Kolla även av vad det finns för övriga avgifter samt vad de har för villkor för att du ska få låna.

zarekdesign.se-hittakreditkortet.se-14-03-2022_1647242984555

Vad innebär ett bensinkort?

Du som kör en hel del med din bil och även tankar rätt ofta, du kan ha nytta av det som kallas för bensinkort. Ett bensinkort är helt enkelt en variant av kreditkort som har förmåner kopplat till att du köper drivmedel och annat vid en viss bensinmack. Ett bensinkort ger dig förmåner så som drivmedelsrabatt till exempel. Det är inte bara bensin, utan även diesel eller vad det är du tankar. Det kallas även för tankkort. Idag har flera av de stora bensinkedjorna egna bensinkort som du kan välja mellan. Det lönar sig att skaffa ett bensinkort hos den mack du oftast tankar på.

Det finns även vissa bonuskort, som även de kan ge rabatt på drivmedel. Men det vanligaste är att välja ett bensinkort som är kopplat till exempelvis Shell, Preem, OKQ8 eller Circle K. Det som de flesta vill åt med sitt bensinkort, det är just att få rabatt på drivmedel. Det är något som alla bensinkort har, men det kan skilja sig åt i hur mycket.

Andra bra förmåner med ett bensinkort

Det är inte bara drivmedelsrabatt du kan få tillgång till med ett bensinkort, utan ofta har de flera andra bra förmåner kopplade till sig. Det är inte ovanligt att det finns ett bonusprogram som gör att du kan få bonuspoäng varje gång du använder dig av ditt kort, som du sedan kan använda dig av.

Det brukar även ingå en reseförsäkring i ett bensinkort samt att det även kan finnas en tanka fel försäkring.

Hitta det bästa bensinkortet

För att du ska hitta det bensinkort som passar dig allra bäst, fundera på dina behov samt fundera även på vilken eller vilka bensinkedjor du tankar oftast vid. Kanske du bara har en enda du tankar på eller flera? Om du har flera, jämför då deras kort mot varandra. Fundera även på om du oftast tankar på bemannade stationer eller sådana som är obemannade. Ibland så kan rabatten påverkas av att tankning sker på en obemannad station. Fundera även på vad för övriga förmåner som kan vara viktiga för dig.

När du har kommit fram till vad som är viktigt för dig när det gäller bensinkort, så är det rätt smart att jämföra dem mot varandra. Om du vill ha hjälp med det, så kan du kolla in hittakreditkortet.se.

Många fördelar med ett bensinkort

Det finns många fördelar med att satsa på att skaffa dig ett bensinkort! Dels så ger det ju dig bra rabatt på drivmedel och det varje gång du tankar. Sedan är det ju så att du även har en kredit att använda dig av, men att du kan välja att använda din räntefria period. Du kan betala hela fakturan då den kommer, eller så kan du välja att delbetala den. Andra fördelar med ett bensinkort är att du kan få bonus när du använder det samt att du även får tillgång till flera bra försäkringar. Sedan finns det ibland även andra smarta förmåner att få med vissa av bensinkorten.